Leef in het park!

Brugstraat - Bilzen

Residentie Haffmanshof,
een droomproject dat je gewoon
moet ontdekken!

Vraag meer informatie aan


  • Exclusieve ligging in de Brugstraat in het centrum van Bilzen

  • Prachtig zicht op het stadspark Haffmans

  • Ruime zongerichte leefterrassen

  • Kleinschalig woonproject met 11 appartementen

  • 2-slaapkamerappartementen van minimum 80m2

image-left

De brug naar het park

De naam van de residentie verklapt de excellente ligging al. Wonen met een exclusief zicht op Park Haffmans is wonen met zicht op groen, waardevolle natuur en rust.

Elke dag opnieuw geniet je vanop je royaal terras van het prachtige zicht op de Engelse landschapstuin. Achter het project maakt de privatieve tuin naadloos de verbinding met het park.

Volg het pad, over de Demer, en geniet van een aan- gename wandeling langs het water van het Haffmanspark naar de Katteberg of Borreberg. Haffmanshof ligt in het hart van de groene corridor die het levendige centrum van Bilzen omringt.

haffmanshof-logo-wit

 

Bilzen bruist als nooit ervoor!

De stad Bilzen is al jaar en dag bekend voor haar dynamiek en centrale ligging in Limburg. Bescheiden, maar o zo boeiend.

Bilzen is de afgelopen jaren sterk geëvolueerd tot meest veelzijdige en complete middelgrote stad van Limburg. De stedelijke ontwikkeling heeft een enorme boost gekend met een op en top aantrekkelijk aanbod van winkels en recreatiemogelijkheden.

Alles ligt op wandelafstand van elkaar. Shoppen in het centrum of de Commanderie, zwemmen in De Kimpel, padellen bij TC Katteberg, of met de trein een uitstap plannen, het is allemaal zomaar mogelijk te voet of met de fiets.

Haffmanshoff-kaart-test

“Een prachtig onderhouden
park als tuin ...
dat is wonen in Haffmanshof”

hh-colored

De groentoets
als totaalconcept

Door het gebruik van lichtgrijze gevelstenen geeft de architectuur rust in het straatbeeld. De donkere gevelaccenten brengen de voormalige afgebroken panden visueel terug tot leven. De zichtbare daken worden afgewerkt als groendak.

Ook het tuinplan krijgt een mooie inrichting waar het fijn vertoeven zal zijn. Zo trekken we de groentoets doorheen de volledige realisatie van het project.

uitgebreide webite Haffmanshoff
hhh

Residentie
Haffmanshof
een droomproject
dat je gewoon
moet ontdekken!